Bitcoinokat szerezni, Csalások, visszaélések a bitcoin, illetve a kriptopénzek piacán


A Donnerlab, egy olyan online játékplatform, bitcoinokat szerezni Lightning játékokat és alkalmazásokat fejleszt. Lőj le másokat és bitcoint kapsz! Donnerlab egy november ei Twitter bejegyzésében írja, hogy megjelent a platform legújabb üdvöskéje a Bitcoin Bounty Hunt, amely egy teljes mértékben lightning-kompatibilis, multiplayer lövöldözős játék FPS.

A Lightning Network egy olyan fizetési protokoll, amely lehetővé teszi a szinte azonnali mikroutalásokat két úgynevezett csomópont, ebben az esetben játékosok között.

bitcoinokat szerezni

A Donnerlabs-ot a 25 éves Konstantin Nick alapította. Azzal a transzparens opciók kereskedése hozta létre a projektet, hogy a világ legismertebb kriptovalutáját, minél több emberrel ismertesse meg.

Az FPS játék tartalmaz egy integrált neutrino tárcát.

bitcoinokat szerezni

Itt a játékosok érméket tárolhatnak, a Hodl aukciók számára pedig hirdetési felülettel rendelkeznek. Természetesen lehetőségük van arra is, hogy bitcoinokat szerezni játékosokat virtuális mennyországba küldjenek, ezért pedig különböző jutalmakban részesülnek.

bitcoinokat szerezni

A bitcoin elfogadás játékok használatával Októberben, a bitcoin kompatibilis játékok startupja, a Satoshis Games bejelentette, hogy egy Fortnite-hoz hasonló játékot fejlesztett, beépített Lightning network mikrotranzakciókkal, melyet Lightnite névre kereszteltek.

A játékosokat minden interakció után vagy bitcoinnal jutalmaznak vagy pedig büntetéssel sújtanak. Amikor a játékos egy másik játékost megsebesít, megöl vagy BTC értékkel rendelkező eszközt használ, a Lightning Network-ön keresztül azonnal hozzájuthat pénzéhez.

bitcoinokat szerezni

A   dolláros bitcoin Novemberben a kriptovalutát támogató Tim Draper amerikai kockázati tőke befektető azt mondta, hogy az olyan újítások, mint a Lightning Network kulcsszerepet játszhatnak a bitcoin árának alakulásában. Draper szerint a bitcoin re vagy ra elérheti a dolláros szintet is.

bitcoinokat szerezni

Így a BTC már nem csupán érték tárolására lesz alkalmas, hanem felhasználhatjuk majd mikrofizetésekhez is. Használhatjuk majd a kiskereskedelemben és általában véve mindenhol.