Btc tranzakció. Hogyan működik a Bitcoin?


btc tranzakció

A tranzakció költsége mindössze 3,54 dollár volt — egy Starbucks-kávé ára. Egy nagybankkal ennyi pénzt átutalni több év és nagyjából százezer dollár lenne.

btc tranzakció

A Decrypt számol be az átutalásokról; azt írják, hogy egy Xapo-tárcából bitcoint utaltak át ma reggel két másik, btc tranzakció tárcába. Ez az összeg mostani árfolyamon körülbelül 1,21 milliárd dollárt ér.

TERRIFYING NEWS ABOUT BITCOIN 100K IN 2021 (btc price prediction)

A Xapo felhasználói gyakran utalnak át jelentős összegeket más számlákra, az is lehet, hogy most maga az üzemeltető mozgatott egy nagyobb bitcoin-csomagot egy cold wallettbe, de az is lehet, hogy egy magánszemély fektette át pénzét valamilyen diverzifikációs célt szolgáló eszközbe. Az átutalás egyébként már csak azért is érdekes, mert normál banki csatornákon magánszemélyként gyakorlatilag lehetetlen ilyen átutalásokat végezni.

btc tranzakció

A Decrypt ismerteti, hogy az egyik legnagyobb amerikai bank, a JP Morganhez tartozó Chase maximum ezer dollárt enged naponta átutalni, így egy ilyen átutalás teljesítése 13 évbe telne, a tranzakció teljes költsége pedig meghaladná a ezer dollárt még belföldi utalás esetén is.