Guru opció. Amire képes leszel a képzési rendszer segítségével


Opció GURUKÉPZŐ

Célunk a legmagasabb szintű felhasználói élmény, a biztonságos és átlátható foglalási folyamat megteremtése. KERESŐ A keresés a főoldalról az indulási kikötő, hajóátvétel, hajóleadás adatainak megadásával indítható, valamint tovább pontosítható a hajó kategória vitorlás, katamarán, motoros, jet ski, stb.

guru opció

A találati lista szűrőinek beállításával tovább finomíthatjuk a keresési eredményeket. Az online rendszerben kizárólag szombattól szombatig terjedő időszakra lehet keresni. Az ettől eltérő igényeket pl. A Részletekre kattintva tölthető le a hajó részletes adatlapja, ahol megtalálható a hajó alapfelszereltsége, valamint guru opció rendelhető extra szolgáltatások és felszerelése listája az árakkal.

guru opció

Az ajánlatok, foglalások, és az azokkal kapcsolatos ügyintézéshez szükséges személyes adatok kezeléséhez a hatályos GDPR előírásoknak megfelelően személyes fiókra lesz szükség. Ez, a yacht charterben kialakult funkció leginkább a webshopok ajánlatkosarára vagy a kedvencekre hasonlít. Több hajóról is kérhetünk e-mail ajánlatot, ezek számát a szivecske piktogram jelzi a menüsorban.

Bináris opciók guru

Az ajánlatokat kiküldhetjük a fiókban megadott saját e-mail címünkre, ahonnan továbbíthatjuk csapattársainknak. A Hajó adatlapja publikus, tehát bárki szabadon megnyithatja, azonban a foglalási részletek kizárólag a fiók tulajdonosának tekinthetők meg. Az e-mail ajánlat kiküldésével egyidejűleg üzenet küldhető a Yacht Charter Gurunak a foglalással kapcsolatban. Bármikor kiküldhetjük ismét korábbi ajánlatainkat is, de ugyanitt láthatjuk korábban lefoglalt hajóinkat, illetve opciós foglalásainkat.

guru opció

OPCIÓ Amennyiben bármelyik hajó elnyerte tetszésünket, de még további időre van szükségünk, hogy egyeztessünk csapattársainkkal a végleges döntésről, kiváló lehetőség a hajó megőrzésére az opciós foglalás. Az opció az ügyfélre nézve kötelezettségekkel nem jár, a chartercég azonban garantálja az opciós foglalásban rögzített guru opció.

Az opció lejártáig a hajót csak az opció tulajdonosa foglalhatja le, de a guru opció lejárta után a hajó visszakerül a foglalható, szabad hajók közé. Opciót csak a Yacht Charter Guru hozhat létre, tehát opciós igényt e-mailben vagy telefonon keresztül lehet leadni. A foglalás rögzítése a Lefoglalom gombra kattintva történik Közvetlenül a találati lista részletes adatlapjából Foglalás Részleteiben Korábban lekért és kiküldött e-mail ajánlatból A Foglalásaim oldalról a korábbi ajánlat megnyitásával Korábban létrehozott ajánlat esetén csak akkor jöhet létre foglalás, amennyiben a hajó még elérhető!

A foglalást követően megküldjük e-mailben a Foglalási visszaigazolást és a chartercég tájékoztatóját az általános szerződési feltételekről.

A szerződés megismerésének és elfogadásának tényét az első részlet kifizetése jelenti. A hajó átvételekor a szerződő felek személyes jelenlétekor aláírásukkal látják el a szerződés. Egyes chartercégek már a foglaláskor kérik a szerződés aláírását. A foglalás kötelezettséget keletkeztet, azaz fizetési kötelezettséggel jár. Ennek elmulasztás estén a chartercég a foglalást törli, késedelmes fizetés estén törölheti, és lemondási díjat számít hat fel.

Guru opció

A foglalás fizetése során a hajó bérleti díja és az előre fizetendő egyéb felszerelések, szolgáltatások ára két részletben fizethető. Az első részlet a foglaláskor esedékes, amely véglegesíti a foglalást. A második részlet a hajóátvétel időpontja előtt 6 héttel esedékes.

  • Bináris opciók korai zárással
  • Nincsenek termékek a kosárban.
  • Hogyan vágj bele az opciós kereskedésbe?
  • Amit tudni fogsz az Opciós Oktatás után Teljesen kezdőtől a profi szintig tudlak segíteni abban, hogy profitábilis kereskedővé válj!
  • Állásajánlatok otthon trento
  • Főoldal - Opciós Tőzsdei Kereskedés
  • Gyors és egyszerű pénzkeresés

Ha a hajóátvétel időpontja a foglalástól számított 6 héten belül van, a bérleti díj egy összegben fizetendő. A helyszínen fizetendő, további megrendelt felszerelések és szolgáltatások fizetési módjáról valutanem, elfogadott kártya típusa a chartercég rendelkezik. Egyes célországokban idegenforgalmi adó megfizetése is kötelező a charter esetén.

Bankkártyás fizetés esetén guru opció a CIB Guru opció bites TLS titkosítással ellátott fizetési oldalára, ahol biztonságosan kifizetheti az adott részletet. A tranzakcióról visszaigazolást küldünk a sikeres fizetés esetén, illetve sikertelen fizetéskor megküldjük a bank üzenetét a hiba jellegéről.

Legjobb opciós kereskedési guru

Átutalásos fizetés esetén a banki átutaláshoz szükséges összes adat megtalálható a Díjbekérőre kattintva, a Foglalás státuszánál a Fizetési részletekben. A banki átfutási idő miatt kérjük, a banki bizonylat másolatát az utalásról e-mailben elküldeni.

Készpénzes fizetés esetén javasoljuk a bankfiókban történő befizetést, ami bármelyik CIB Bank fiókban lehetséges, a befizetés közleményében a foglalási szám megadásával Fizetési visszaigazolást küldünk e-mailben minden egyes befizetésekről, illetve a személyes fiókban nyomon követhető a foglalás és a fizetések állapota. Utaslista feltöltése a hajó előre fizetendő tételinek teljes kiegyenlítése után lehetséges.

guru opció

A tengeri hajózásnál kötelező a teljes hajózó legénység adatainak megadása. Az utaslistával együtt kell feltölteni a hajóvezető skipper képesítéseinek adatait és azok másolatát, amivel a hajóvezető igazolja, hogy rendelkezik az adott vízterületre előírt érvényes képesítés ek kel.

Boarding Pass, a hajó átvételére szolgáló dokumentum, amelynek kiállítása jelzi, hogy a hajó előre fizetendő tételinek teljes kiegyenlítése és az utaslista feltöltése megtörtént, a hajó átvehető.

  1. Éves beszámoló - Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet
  2. Kriptovaluta algoritmikus kereskedés
  3. Forex guru v3 2.

Egyes chartercégek nem állítanak ki Boarding Pass-t, a hajó átvételekor elfogadják a foglalási visszaigazolást. A hajóátvétel során kifizetésre kerülnek a helyszínen fizetendő tételek megrendelt felszerelések és szolgáltatások, idegenforgalmi adóvalamint a kaució.

Opciós kereskedési belek

A kaució visszajár a hajó és felszerelésének hiánytalan, sérülésmentes leadásakor. Amennyiben bármi kérdés felmerülne a foglalás folyamatával kapcsolatban, örömmel segítünk! A Yacht Charter Guru csapata Kapcsolat.