Hullámzó cím


hullámzó cím

A Twitter új madárkája Ez most nem egy x-akták cím, és nem is a vízszintmértéket nem ismerő építőmunkások prodoktuma, hanem Ned Kahn amerikai művész sajátos művészeti alkotásainak ismertetőjele. A főként épületek homlokzatát átalakító művész ismertetőjele, hogy képes egy szigorú mértani formákból álló épületet is dinamikussá alakítani.

hullámzó cím

Úgy képes a természeti elemek megjelenítésére, hogy műveinek alapanyagai a rideg városi környezetet idézik. Ned Kahn és az Urban Art Projects közös projektben most a Brisbane Airport parkoló háza elé álmodta meg ezt a kinetikus falat… A fal egybefüggő felületét a szél áramlatai változtatja meg, és aktiválja a bináris opciók fxstart A felület kb.

hullámzó cím

A szél önmagában létrehozza a természetes formákat a falon, és a hullámzó mozgás erős kontrasztként jelenik meg a beton parkolóház mellett. A falon látott alap hullámzó cím a Brisbane folyót ábrázolja, mely a fal hullámzásával még közelebb hozza a természetet. Ez a hullámzó terelő rendszer nem csupán művészeti alkotásként funkcionál, de természetes szellőzést is biztosít a parkolóháznak.

hullámzó cím

Ned Kahn-nak egyik hasonló alkotását a következő videóban nézhetitek meg: Ez most nem egy x-akták cím, és nem is a vízszintmértéket nem ismerő építőmunkások prodoktuma, hanem Ned Kahn amerikai művész sajátos művészeti alkotásainak ismertetőjele. Ned Hullámzó cím egyik hasonló alkotását a következő videóban nézhetitek meg: Kapcsolódó bejegyzések.

hullámzó cím