Lehetőség vásárolni


Regisztráció Mindenképp kell regisztrálnom a jegyvásárláshoz? Nem szükséges, de ha regisztrálsz az e-mail címeddel vagy a facebook fiókoddal, még gyorsabban és egyszerűbben hozzájuthatsz a jegyedhez, ugyanis nem kell újra beírnod a rendeléshez szükséges személyes adatokat.

Vásárolja meg oldalunkon a kiválasztott terméket!

Mi az a Jegyeim menüpont? Miért nem látok ott semmit? Amennyiben nem regisztrált vásárlóként használtad az oldalt, a jegyeidet e-mailben kapod meg. Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavam? Vásárlás Hogyan fizethetek a jegyeimért az oldalon?

  1. Hogyan lehet jó pénzt keresni online
  2. Események bináris lehetőségek
  3. Tixa - // Gyakori kérdések
  4. A diák így keresett pénzt

A tixa. Miért nem lehet az összes rendezvényre SZÉP kártyával fizetni?

lehetőség vásárolni

Eseményfüggő minden rendezvénynél ez a fizetési mód. Nem, foglalásra nincs lehetőség. Miért nem tudok 10 darab jegynél többet vásárolni egyszerre?

Befektetések

Eseményenként eltérő, hogy egyszerre hány jegyet tudsz a kosaradba helyezni és megvásárolni. Általában max 10 jegy kerülhet egy kosárba. Ha ennél több jegyet szeretnél vásárolni az adott a legfontosabb kriptotőzsdék 2021, akkor azt külön tranzakcióban kell megtenned.

lehetőség vásárolni

Tudok egyszerre többféle koncertjegyet vásárolni? Egyszerre csak egy rendezvényre tudsz jegyet venni, ha több különböző rendezvényre szeretnél vásárolni, akkor azt külön tranzakcióban kell megtenned. A jegy árán felül van plusz költség? A jegyáron felül kezelési költség kerülhet felszámolásra.

Személyes vásárlás

Ez a kényelmi díj a fizetés gomb megnyomása előtt feltüntetésre kerül számodra. Megkaptam a számlát, de más névre és címre szeretném módosítani.

Számlakiállítási kódok Információ a menetjegy elővételről Pest megye területén a nagy forgalmú, elővételi és bérletpénztárral rendelkező autóbusz-állomásán kötelező menetjegy elővétel van érvényben. Az elővárosi, regionális járatok kizárólag a pénztárakban, illetve a jegykiadó automatákból megváltott menetjegyekkel, bérletekkel vehetők igénybe, országos járatainkra az autóbuszon is biztosítunk menetjegy vásárlási lehetőséget. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pénztári jegykiadó rendszer az országos járatok indulását megelőzően 20 perccel zár, ezt követően nincs lehetőség elővételi menetjegy váltására. Az utazáshoz szükséges jegyek és bérletek megvásárolhatóak a nyitvatartási időben lehetőség vásárolni, a kihelyezett jegykiadó automatáknál,  társaságunk honlapján  és partnereinknél. Nemzetközi járatainkra érvényes jegyek a népligeti és kelenföldi kijelölt pénztárainkbanhonlapunkon ,  partnereinknél  és esetenként autóbusz-vezetőinknél válthatók meg.

Mi a teendő? A vásárlást követően minél hamarabb küldj e-mailt az ügyfélszolgálatunknak a vásárlás adatainak feltüntetésével és az új adatokkal. Az oldal azt jelezte vissza, hogy a vásárlás sikeres, mégsem kaptam meg a megvásárolt jegyeimet.

És már a Facebookon is megjelent a vásárlás lehetősége | Üzlet | androgeek techmag

Ha nem találod a beérkezettek között, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz e-mailen. Add meg a vásárlási adataidat, hogy utána tudjunk nézni a rendelésnek.

lehetőség vásárolni

Valószínűleg az e-mail címedet gépelted el a személyes adatok megadásakor. Ügyfélszolgálatunk az emailben küldött információk alapján és az lehetőség vásárolni követően újraküldi a belépőjegyeidet.

Vásárlási lehetőségek mindenkinek Minden évben milliószámra érkeznek a turisták a világ különböző tájairól, hogy megcsodálják a természetet, lazítsanak a tengerparton, golfozzanak, szörfözzenek, búvárkodjanak vagy vitorlázzanak. Ám akármi is legyen az eredeti céljuk, egy dolog biztosan közös mindannyiukban: vásárolni is fognak a szigeteken.

A tévesen megadott e-mail címre küldött jegyek vonalkódját az ügyfélszolgálatunk érvényteleníteni tudja, és részedre egy új vonalkóddal ellátott jegyet küld meg. Az oldal azt jelezte, hogy a vásárlás sikertelen. Mi lehetett a gond?

E-matrica vásárlás hazánkban Az e-matrica Magyarország gyorsforgalmi útjaira biztosít érvényes jogosultságot, melyet már több helyen és több módon is megvásárolhatunk. A megfelelő kategória meghatározása a jármű fajtájától függ, mely a forgalmi engedélyben megtalálható. Ennek alapján lehet kiválasztani, hogy milyen díjkategóriájú matricára van szükség.

Kérjük, próbáld meg a vásárlást ismét. Ellenőrizd, hogy minden adatot helyesen adtál -e meg.

Regisztráció

Ha továbbra sem sikerül, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ahol utánanézünk a problémának. A bankkártya adatok elgépelése, a napi kártya limit túllépése, fedezethiány, rosszul megadott 3D secure ellenőrző kód, tiltott vagy lejárt bankkártya.

Mit tegyek, ha megszakad a tranzakció?

lehetőség vásárolni

Kezdd újra! Egy megszakadt tranzakciót biztonsági okokból nem tudsz ott folytatni, ahol megszakadt, így az már egy lezárt és sikertelen tranzakcióként van elkönyvelve. Kiválasztottam a megvásárolni kívánt darabszámot, de várólistára kerültem.

Ez mit jelent? Az eseményre nagy az érdeklődés a vásárlásod időpontjában. A biztonságos jegyvásárlás érdekében a rendszer sorba állítja az érdeklődőket.

MOBILVÁSÁRLÁS

A sorbanállás közben újabb TIXA oldalt ne nyiss meg, egy kosár megnyitására van lehetőséged egyszerre. Jegy Ha postai kiszállítással kérem a jegyeim, a Ft-os postai költséget jegyenként vagy rendelésenként fizetem?

lehetőség vásárolni

Egy rendelés több belépőjegyet is tartalmazhat ugyanarra a rendezvényre. Mikorra érkezik meg a postai kézbesítéssel megrendelt jegy? A postai kézbesítés munkanapon belül érkezik meg a vásárlás során megadott címedre.

Milyen jegyet lehetőség vásárolni, ha postai kézbesítést lehetőség vásárolni