Megbízható kereskedés


Üdvözöljük a Savoya Autópark honlapján!

megbízható kereskedés

Tekintse meg autókereskedésünk kínálatát online és látogasson el személyesen is telephelyünkre, hogy élőben is megcsodálhassa az Ön igényeinek megfelelő autókat! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés, észrevétel esetén!

Rólunk A korrektség a siker titka A Savoya Autópark munkatársai más keretek között már több évtizede tevékenykednek az autópiacon.

megbízható kereskedés

Akaratlanul is megtapasztalták mindazt, ami oly sokakat visszatart a vásárlásról: a visszatekert óraállások, a szemmel nem látható, de megbízható kereskedés műszaki problémákkal rendelkező személyautók "mindenáron" való eladása a haszon érdekében.

Hiszünk abban, hogy kifizetődik a vevő elégedettsége Jelenleg kb.

megbízható kereskedés

Ha megtisztel bizalmával és nálunk vásárol használt autót, akkor az Ön ajánlása lesz számunkra az, ami hosszú távon garantálja sikerünket. Csapatunk Mindenhez nem értünk, így olyan partnerekkel dolgozunk, akik területükön a legjobbak Amihez mi értünk: a használt autókkal való kereskedelem. Ám szerettük volna, ha vásárlóink vállán minél kevesebb a teher, ezért olyan megbízható partnerek segítik a munkánkat, akik igazi profik akár a hitelügyintézés, akár a márkafüggetlen szervízelés vagy épp a honosítás, átiratás, eredetvizsgálat területén.

megbízható kereskedés