Opciók szalag. Milyen opciók érhetők el a címkék adagolása és vágása terén? | Brother


Milyen opciók érhetők el a címkék adagolása és vágása terén? Nyomtatáskor a következő hat opció közül választhat a Print képernyőn: Auto Cut Minden címke automatikusan vágásra kerül a nyomtatás után.

opciók szalag top bináris opciók áttekintése

Amikor az Auto Cut és a Half Cut opciók egyszerre vannak kiválasztva, akkor csak az utolsó címke kerül teljesen kivágásra nyomtatás után. A nyomtatón azt is be lehet állítani, hogy a címkéket csak azután vágja le, miután egy bizonyos mennyiségű címke nyomtatásra került.

Half Cut Csak a címkeszalag kerül vágásra, a hátlap nem, hogy könnyebben le lehessen majd húzni a hátlapot. Chain Printing Ha egynél több címkét nyomtat, a címkék folyamatosan kerülnek nyomtatásra, az egyes címkék levágása nélkül.

opciók szalag bináris opciók portugáliában

Nyomtatás után az utolsó címke megáll az opciók szalag pozícióban és nem kerül levágásra. Special tape no cuts Nyomtatás után a címke megáll az aktuális pozícióban és nem kerül levágásra.

opciók szalag opció célok

Nyomtatás után ne használja a nyomtató vágóeszközét, hanem távolítsa el a szalagkazettát a készülékből és ollóval vágja a szalagot. Mirror Printing A címkén található kép tükörképét nyomtatja ki. Output Directly to Printer Driver Az adatokat közvetlenül az alkalmazásból küldi a nyomtatóillesztő programnak.

opciók szalag hogyan lehet pénzt keresni egy kis befektetéssel

Mivel a nyomtatási sebesség elsőbbséget élvez a nyomtatási minőséggel szemben, elképzelhető, hogy egyes objektumok nem kerülnek nyomtatásra vagy kissé eltérnek a ténylegestől. Egyes opciókat egyszerre is használhat kivéve a következő helyzetekben.

opciók szalag a bináris opciók profitmutatója

Ha a Special tape no cuts opciót választja, az Auto Cut, Half Cut és Chain Printing opciók akkor is ki lesznek kapcsolva, ha korábban kiválasztotta őket. Amikor TZe szalagot nem laminált használ és a Half Cut opciót választja, a Half Cut opció kikapcsolásra kerül és helyette az Auto Opciók szalag opció kerül kiválasztásra.

opciók szalag 60 mp stratégiai lehetőségek