Opciók szemináriumok


opciók szemináriumok

Gázpiaci kereskedelem az európai gázpiaci konszolidáció tükrében - ONLINE szeminárium A világ és Európa energiafelhasználása egyre nő, ami köszönhető a fejlődő országok gyors változásainak ugyanakkor a megújuló energia térnyerése is egyre dinamikusabban halad előre. A fejlődő országokban egyre több lakásban és házban használnak fűtéshez, hűtéshez, főzéshez áramot, illetve gázt.

opciók szemináriumok

Európa földgáz ellátottságának alakulása hatással lesz a gázkereskedelmi folyamokra. Gázellátás — gázárak — kockázatok: mind-mind önmagukban és együttesen is befolyásolják a gázkereskedelemmel foglalkozó cégek tevékenységét.

Szerezd meg azt a tudást, amellyel Warren Buffett a befektetéseit kiválasztja! Ez a legteljesebb átfogó tudásanyag Buffett módszertanáról magyar nyelven!

Konszolidáció folyamata figyelhető meg az energiaszektorban, egy-egy energiakereskedő cég tevékenysége már régóta nem csak egy-egy országhoz köthető, hanem kontinenseken átívelő tevékenység. Mi lesz a gáz jövője? Workshopunk áttekintést ad a fenti gondolatok tükrében: A rendszerszintű szabályozás legfőbb kérdései kereskedők számára Az európai szintű rendszerharmonizációs törekvések hatásai Várhatóan hogyan alakulnak a kapacitás- hozzáférések ban és utána?

Mik lesznek az új helyzetben a legfőbb versenyképességi opciók szemináriumok Likviditási kérdések a változások függvényében Milyen tényezők befolyásolják leginkább a profitabilitást?

opciók szemináriumok

Mire kell figyelni a gázbeszerzés folyamatánál? Hogyan kezelhetőek legoptimálisabban a kockázatok?

Bőség meditáció

A földgázárat befolyásoló tényezők — Mire kell felkészülni? A gáz ára és a piac kapcsolata Külföldi tényezők hatásai.

opciók szemináriumok