Otthon dolgozik, Tippek az otthoni anyukák munkájához


Gyakorold az érzelmek szabályozását Key Takeaways A távoli munkavégzés még nagyobb kihívást jelent a COVID alatt, különös stressz és a családtagok zavaró tényezői miatt.

Néhány egyszerű stratégia segíthet a motiváció és a feladat teljesítésében. Most ne légy túl kemény magaddal; mindannyian mindent megteszünk ezekben a példátlan körülmények otthon dolgozik. A legtöbb ember nehéznek találja az otthoni munkát - főleg eleinte.

A piszkos ruhaneműk halmától a nappali TV-ig rengeteg zavaró tényező található. És néha a pizsama és a kényelmes ülőgarnitúra a kanapén egyszerűen nem nyújtanak ugyanazt a motivációt, mint amit egy öltönytől és egy irodai széktől kapsz. Akár egyedül van otthon, és a ház túl csendes, vagy otthon van a családdal, és a gyerekek nincsenek kontroll alatt, nehéznek találhatja a feladat teljesítését, a munkájának elvégzését és a produktivitást.

Szerencsére a következő stratégiák segíthetnek abban, hogy motiváltak maradjanak, ha otthon dolgoznak. Hozzon létre bitcoin betétek kamatértékelésekkel ütemtervet Strukturált munkanap nélkül az idő eltűnhet tőled.

Előfordulhat, hogy egy újabb csésze kávé elfogyasztása közben otthon dolgozik és később kezdi el váltani a munkanapokat. Ezután a munkaidő később, estig is meghosszabbodik, ami miatt később éjszaka is fent marad. Vagy otthon dolgozik tapasztalhatja, hogy munka közben könnyen letér a pályáról, vagy elvonja a figyelmét.

otthon dolgozik forex pénznem eladja

A korábban 20 percig tartó projektek pedig hirtelen 2 órán át tartanak. Ezért fontos, hogy világos menetrend legyen. Határozza meg a munka megkezdésének és befejezésének idejét. Próbálj meg ragaszkodni hozzá, amennyire csak tudsz. Hozzon létre egy dedikált munkaterületet Lehet, hogy kísértésbe kerül az ágyban dolgozni. Végül is valószínűleg ez a legkényelmesebb hely a házban. De amikor az ágyadat a munkához társítja, az zavarhatja az alvást.

Az otthon dolgozik problémák pedig befolyásolják a következő napi teljesítményt. A legtöbb alvásszakértő azt javasolja, hogy foglalja le ágyát alváshoz és szexuális tevékenységhez.

Tehát annak ellenére, hogy az ágy kényelmes helynek érezheti magát, hozzon létre egy munkaterületet valahol másutt. A nappali sarkában található konyhaasztal vagy íróasztal jobb alternatívát jelenthet a hálószobájához. Dolgozzon kis időblokkokban Kis otthon dolgozik blokkolása és az adott időkereten belüli tevékenységek megtervezése nagy feladatok kezelhetőbbé tételét eredményezheti.

Lehet, hogy több motivációja van, amikor azt mondja magának, hogy csak egy számlát kell kitöltenie a következő 30 percben, ahelyett, hogy azt mondaná magának, hogy ebédidőig 50 számlát kell készítenie. Időjének ütemezése szintén felelősségre vonhatja. Kevésbé valószínű, hogy eltéved a közösségi médiában, ha tudja, hogy csak 15 perce van egy feladat elvégzésére. És kisebb eséllyel halogatja, ha szoros határidőt otthon dolgozik magának.

Korlátozza zavarásait és megszakításait Előfordulhat, hogy minden egyes alkalommal, amikor félbeszakítja, küzd, hogy újra feladathoz álljon.

Hogyan maradhat motivált, ha otthon dolgozik

Motivált maradhat azáltal, hogy korlátozza a tapasztalt zavaró tényezőket és megszakításokat. Ez azt jelentheti, hogy elnémítja a telefonos értesítéseket, és óránként csak egyszer ellenőrzi az e-mailt.

Ha otthon dolgozik gyerekekkel, tartsa őket foglalkoztatva, hogy csökkentsék a megszakítás gyakoriságát. Adjon nekik elvégzendő feladatokat, és tervezze meg, hogy ellenőrizze őket egy bizonyos időpontban.

Készítsen néhány alapszabályt arról, hogy mi minősül jogos otthon dolgozik arra, hogy megszakítsák Önt munka közben.

Ezután megjutalmazhatja őket, hogy egyedül játszanak jól, és lehetőséget adnak arra, hogy valami extra szórakozást végezzenek, amikor befejezték a munkát. Akár tudod, hogy unalmas, frusztráló vagy csak igazán kihívást jelent, nehéz meggyőzni magad a kezdésről.

Mondd el magadnak, hogy csak 10 percig kell dolgozni valamin. Ezután a 10 perces jelzés után pihenhet, ha akarja. Többször előfordulhat, hogy a 10 perces jelölésnél úgy dönt, hogy folytatja. Általában a kezdés a legnehezebb.

otthon dolgozik konszolidációs zóna bináris opciók

De ha egyszer megteszi, akkor könnyű fenntartani a lendületet. Jutalmazza meg önmagát Akkor találhatod a legjobban a dolgod, ha tudod, hogy egy kis jutalom vár rád. Például mondd el magadnak, hogy megnézheted a kedvenc műsorodat, ha 18 óráig elvégzed a munkád.

Vagy mondja el magának, hogy ihat egy csésze kedvenc teát, amint befejezi ezt a jelentést. Egy kis ösztönzés gyakran nagy utat jelenthet abban, hogy elősegítse a munka hatékony elvégzését. És segít abban, hogy meglásd, mire vagy képes. Hívd otthon dolgozik magad Néha egy kis kihívás segíthet abban is, hogy mozogjon. Például megpróbálhat egy bizonyos mennyiségű szót írni 30 perc alatt.

  1. Fordítás 'otthon dolgozik' – Szótár orosz-Magyar | Glosbe
  2. Hol lehet opciót vásárolni
  3. A bináris opciók minőségstratégiája
  4. Robotok kereskednek a tőzsdén
  5. Tippek a munka és a család összeegyeztetésére Próbáltál már otthon dolgozni a gyerekeiddel együtt?
  6. Волевой подбородок и правильные черты его лица казались Сьюзан высеченными из мрамора.

Miután meglátta, hány szót írt 30 perc alatt, megpróbálhatja legyőzni ezt a következő 30 perces időközben. Esetleg felfedezhet magáról is. Talán gyorsabban gépel, amikor a konyhaasztalnál ül, vagy talán jobban összpontosít azonnal ebéd után.

Amikor anya otthon dolgozik - Család - 2021

Ezeknek a dolgoknak a megismerése önmagáról segíthet abban, hogy sikeres napot állítson a napjába. Ha jobban tisztában van az idejével, az segít okosan használni. És ha valamilyen módon kihívja önmagát, az további ösztönzést jelenthet.

Gyakorold a jó öngondoskodást Soha otthon dolgozik leszel a legjobb, ha kimerült vagy és csak koffeint és cukrot fogyasztasz. Egészséges étrendre, rengeteg pihenésre és jó öngondoskodási stratégiára van szükséged a csúcsidőben való teljesítéshez. De fizikai, társadalmi és érzelmi igényeinek kielégítése most egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mint máskor.

Az egészséges táplálkozás nem annyira egyszerű, ha korlátozza az élelmiszerboltba tett utazásait. A barátokkal folytatott videocsevegés pedig nem azonos a személyes találkozással.

Tehát tegyen néha egy lépést vissza, és kérdezze meg magadtól, mit tehetne még azért, hogy jobban vigyázzon magára. A stressz szintjének növekedésével az öngondoskodásának növekednie kell mellette.

otthon dolgozik kereskedés videóval

Kísérletezzen különböző stratégiákkal Rengeteg online tipp található otthon dolgozik, hogyan lehet otthon jól dolgozni. De mindenki más. És ami működik az egyik ember számára, az nem biztos, hogy jó a másik számára.

Ezért fontos, hogy különböző stratégiákkal kísérletezzünk, hogy kiderüljön, mi működik jól az Ön számára. Előfordulhat, hogy motiváltabbnak érzi magát esténként, vagy több energiája van a reggeli edzés után.

Gyakorold az érzelmek szabályozását A kutatások azt mutatják, hogy hajlamosak vagyunk elhalasztani azokat a feladatokat, amelyek kellemetlen érzelmeket gerjesztenek. Ha aggódik az orvosi találkozó miatt, akkor nem biztos, hogy motiváltan hívja az orvost. Vagy ha attól tart, hogy a tanulás frusztrációt hoz, akkor inkább a Netflixet nézheti magát. Ezekben az esetekben a motiváció hiánya abból fakad, hogy el akarja kerülni a kényelmetlenséget.

És amikor otthon dolgozik, mindig rengeteg lehetőség kínálkozik valami szórakoztatóbb tevékenységre, mint az a munka, amelyet állítólag végez.

Meningkatkan Kekuatan Otak, Fokus Musik, Mengurangi Kecemasan, Binaural dan Isochronic Beats

Vegyük hát fontolóra, milyen érzelem ek et próbálsz elkerülni. Az érzelem elismerése kevésbé ijesztőnek érezheti magát. Emlékeztesse magát arra, hogy képes kezelni a kényelmetlen érzést. Emlékeztesse magát arra is, hogy milyen jól fogja érezni magát, amikor elvégzi a projektet, szemben azzal, hogy mennyire rosszul fogja érezni magát, ha nem végzi el a munkát.

Ez emlékeztethet arra, hogy cselekedjen, függetlenül attól, hogy van-e kedve hozzá. Mit jelent ez az Ön számára Az otthoni munkavégzés a legjobb körülmények között is kihívást jelenthet. De ha a koronavírus-járvány idején távolról dolgozik, a helyzet megnövekedett stresszével a szokásosnál nehezebb marad a motiváció. Legyen hajlandó kicsit meglazítani magát, ha a termelékenysége nem egyenlő.

Ahelyett, hogy megverné magát azért, mert nem elég motivált, előfordulhat, hogy egy kis önérzet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legjobban érezze magát. Javasoljuk,