Paypal opciók


paypal opciók

Így elkészült a cikk frissítése. Létezik egy egyszerű, de kevesek által ismert opció, melynek segítségével egy kis pénzt takaríthatunk meg minden alkalommal, mikor a PayPal segítségével fizetünk egy külföldi vásárlást. Ha hagyjuk hogy a paypal váltsa át a pénzünket, akkor az a saját árfolyamán fogja számolni ami kicsivel rosszabb mint amit a bank ajánl.

paypal opciók

Nyomjuk meg a beállítások fogaskerék ikonját 2. Válasszuk a Payments menüpontot 3.

Paypal opciók meg a "Manage pre-approved payments" gombot 4. Nyomjuk meg a "Conversion options" ha több kártyánk van és mindegyikkel szoktunk fizetni, akkor mindegyiknél be kell állítani 5.

paypal opciók

Jelöljük be a "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" opciót és nyomjuk meg a "Submit" gombot 6. Nyomjuk meg a "Save" gombot. Ha ezt a képernyőt látjuk, akkor sikeresen átállítottuk!

  • Bináris opciós stratégia 4 hez
  • Több szempontból is érdemes a PayPallal pénzt küldeni.
  • Paypal-os spórolás a devizaváltás kikapcsolásával - Kínai termékek szubjektív tesztje
  • Pénzátutalás – Küldjön pénzt online | PayPal UK
  • Szószedet A Szolgáltatás ezen leírása csupán egy összefoglaló.

Időnként érdemes ellenőrizni ezt a beállítást, mert a Paypal időnként visszakapcsolja Kártyacserekor pedig mindig újra be kell állítani.

Fontos még, hogy kipróbáljuk, a saját bankunknál mennyi a kedvezmény mértéke, mert lehet, hogy pont a mi bankunk váltja rendkívül drágán a devizát, akkor inkább ne állítsuk át.

Sokféleképpen megvásárolhatja a kereskedési e-könyvemet - az opciók kereskedelmének egy egy útmutatója. Vásárolhat a Mpesa-n keresztül - Mpesa szám. Skrill e-mail címre - omollokenneth yahoo.