Tslab opciók


A valamennyi eszköz eszköztárában érvényes általános beállítások leírását ld. Munkavégzés az Eszközbeállító párbeszédablakokban.

tslab opciók

A Födém eszköz födémek, a virtuális épület alapvető vízszintes építőelemeinek a megrajzolására és szerkesztésére szolgál. További részleteket lásd Födémek.

tslab opciók

Födém geometriája és elhelyezése panel Födémvastagság: Adja meg a födémvastagság értékét. Ha a Födém beállításokban szeretné szerkeszteni a tslab opciók, válasszon nem réteges alap födémszerkezetet. Távolság a honszinttől: Határozza meg a födém referenciasíkjának a honszinthez viszonyított eltolási értékét.

A referenciasíknak több lehetséges beállítása létezik. Lásd Referenciasík.

tslab opciók

Honszint Lásd Honszint. Eltolás a referenciamagasságtól: Határozza meg a födém referenciasíkjának az adott referenciaszinthez viszonyított eltolási értékét  alapértelmezés szerint ez a referenciaszint a terv 0,00 szintje. Lemez él szöge Alapértelmezés szerint a födém éle merőlegesen 90 fokban helyezkedik el a felülethez képest.

tslab opciók

Ha egyedi élszöget kíván használni, kattintson a megfelelő ikonra, és a jobb oldali mezőben adja meg a szöget fokban. Megjegyzés: Beállíthat eltérő egyedi élszöget bármely különálló él ek hez.

tslab opciók