Utánpótlás bitcoin. Így lesz a Bitcoin fizetőeszköz


Ha teheti, kérjük támogasson minket!

Megosztom Kriptós tartalomfogyasztás közben futottam bele egy alapos érveléssel felépített Medium bejegyzésbe a Bitcoin jövőjével kapcsolatban. A bejegyzésben sok dologról szó esik, köztük az értéktároló szerepnek való megfelelésről, a nemzetállamok jövőbeli megjelenéséről a piacon, fizetőeszközzé való átalakulásról, forkokról és általános félreértésekről a legismertebb kriptopénzzel kapcsolatban.

Érdemes elolvasni az eredetit ebéd vagy kávé melle!

a bináris opciós platformok értékelése

Gondolatébresztőnek egy területet ragadok ki, a fizetőeszköz szerepet, mely az utóbbi időben főleg a BTC vs. BCH bitcoin cash ideológiai csatározások között rendszeresen előkerül.

Út a fizetőeszköz szerepig Általános, tömegek általi értékeltségre — tehát ismertségre, már meglévő és működő értéktároló szerepre — van szükség ahhoz, hogy valóban széles körben elterjedhessen egy új fizetőeszköz.

Így történt az arannyal is az aranypénzek elterjedésével.

rendszer az opciókhoz

A haszonáldozat azt jelenti, hogy mivel folyamatosan nő, jelen esetben a bitcoin elfogadottsága, mint értéktároló, minden alkalommal, mikor fizetésre használjuk, valójában vesztünk az ügyleten. Ha ez a költség elhanyagolhatóan alacsony szintre esik, akkor történhet meg a fizetőeszközként való tömeges használat.

Út a fizetőeszköz szerepig

Nézzünk egy példát: Amikor a dark weben drogvásárlásra használták a BTC-t, annyival praktikusabb biztonságosabb volt a használata, mint a készpénzé, hogy a vásárlók nem törődtek azzal, hogy az a pár BTC egyszer majd vagyonokat érhet. Jelenleg a Bitcoin Cash támogatók egyik legnagyobb érve, hogy a BTC  a magas tranzakciós költségek miatt alkalmatlan fizetésre, főleg mikrotranzakciókra. A hiba ott van, hogy hiába alkalmas a BCH a nagyobb blokkméret és gyorsabb tranzakciók miatt, a geekeken kívül mégsem használja a kutya sem fizetésre.

stratégiai lehetőségek mi ez

A bitcoin esetében is második rétegű second layer megoldásokkal fogjuk fizetésre használni a javainkat. Rengetegszer hallani mostanában a rohamosan fejlődő Lightning Networkről, amely talán beváltja majd a hozzá fűzött reményeket és közel instant, közel ingyenes tranzakciókkal létrejön egy mindennapokban is utánpótlás bitcoin fizetési alkalmazás a hálózaton.

Valós idejú LN vizualizáció. Katt a képre nézd meg élőben!

Michael Saylor is the Bitcoin Bull Bull Bull

Az egyik szokásosan emlegetett gátja a fizetőeszközként való elterjedésnek a nemzetállamok változó hozzáállása a kérdéshez. Németországban például néhány hónapja elfogadták fizetőeszközként a bitcoint és adómentesen fizethetünk is vele.

Azonban az eladónak már euróban kell adóznia a bevételéből, attól függetlenül, utánpótlás bitcoin megtartja-e a BTC-t vagy rögtön fiatra váltja.

iq opció turbó

Más országokban ennél rosszabb a helyzet, hiszen még legális fizetőeszköznek sem nyilvánították a kriptopénzeket. Az adopció egyik nagy gátját a sok közül tehát az országonként változó adózási szabályok jelentik, amelyre, reményeink szerint, a következő években legalább EU-n belül sikerül egy közös álláspontot kialakítani.

kriptovaluta

Az utóbbi évben Venezuelából és Zimbabwéből is hallottunk híreket, hogy elkezdtek bitcoint, ethereumot használni és bányászni saját, hiperinflálódó pénzük helyett. Az elértéktelenedésre egyébként például az USA dollár használata is részleges megoldást jelent.

A probléma ott keződik, mikor sokan akarnának dollárhoz jutni és fizikailag nincsen elég, se utánpótlás, se banki szolgáltatások nincsenek.

  • Megosztom Az amerikai jegybank kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt, és megállítani a tőzsdék napok óta tartó zuhanását.
  • Az ÚNKP célja a tudományos utánpótlás megerősítése, a tudományos életpálya vonzóvá tétele, a kiváló oktatók, kutatók pályán- és itthon tartása, illetve az egyetemek tudományos teljesítményének ösztönzése.
  • Értesítések otthoni munkához
  • Index - Tech - Így bukik el az online pénz forradalma
  • Lázár János: erősíteni szeretnénk a tenisz utánpótlás-nevelést vidéken Sport,

A bitcoin itt megoldást jelent, hiszen az országhatárok és a hiány nem jelenthet problémát, hitelhez és egyéb banki szolgáltatáshoz utánpótlás bitcoin elméletileg a már most működő Salt, Ethlend, stb. A bitcoin egyik útja egy globális értéktároló, majd fizetőeszköz szerepig tehát az elértéktelenődő állami pénzek sírjai között vezet.

Az ellentmondásos John McAfee egyébként hasonló véleményen van: Szerinte az 1.

  • Cimke: bitcoinglobális felmelegedés Úgy vagyunk a globális felmelegedéssel, mint az az ember, aki kíváncsiságból leugrott egy toronyház századik emeletéről, és a hetvenötödik környékén zuhanva fülig érő szájjal azt mondja: "idáig tetszik".
  • Aztán lecsapott rá az online alvilág, az illegális szerencsejáték-biznisz és a drogkereskedelem.
  • Kereset az interneten betét nélkül
  • Így táncolt a bitcoin az amerikai jegybank éjjeli bejelentésére | Kripto Akadémia
  •  А на этот рейс были свободные места.