Opció lopás


opció lopás

A Lopásgátló A Lopásgátló megvédi az adatokat az illetéktelen hozzáféréssel szemben, és segít az eszköz helyének meghatározásában, ha azt elveszti vagy ellopják. Távolról parancsokat küldhet az eszközre a My Kaspersky webhelyen keresztül.

opció lopás

A Lopásgátló alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Ha távolról szeretne parancsokat küldeni az eszközre, kapcsolja be a Lopásgátló funkciót az opció lopás.

opció lopás

Próbáljon ki néhány funkciót most, hogy habozás nélkül cselekedhessen az eszköz elvesztése vagy ellopása esetén. Ha az eszköz eltűnése előtt nem kapcsolja be a Lopásgátló funkciót, akkor nem használhatja azt az eszköz megkereséséhez vagy távoli vezérléséhez.

opció lopás

A My Kaspersky webhelyről parancsokat küldhet a következők végrehajtásához: Az eszköz zárolása és helyének meghatározása.

Hangos riasztás bekapcsolása az eszközön. Gyári visszaállítás végrehajtása a készüléken, a memóriakártya törlésével együtt.

opció lopás

Titkos fénykép készítése az eszközt éppen használó személyről. Továbbá beállíthatja a Lopásgátló funkciót a következők végrehajtására: Az eszköz blokkolásaamikor valaki új SIM-kártyát helyez bele.

opció lopás

Ehhez használja a SIM-figyelés funkciót.