Opciók webhelyek


opciók webhelyek

Értesítések be- és kikapcsolása Beállíthatja, hogy a Chrome értesítéseket például megbeszélésekre vonatkozó emlékeztetőket kapjon webhelyektől, alkalmazásoktól és bővítményektől. Ha előugró ablakok vagy hirdetések jelennek meg, itt talál további információt arról, hogyan tilthatja le vagy engedélyezheti az előugró elemeket.

Hogyan működnek az értesítések? A Chrome alapértelmezés szerint figyelmezteti Önt olyankor, amikor egy webhely, alkalmazás vagy bővítmény értesítéseket akar küldeni. Opciók webhelyek a beállítást bármikor módosíthatja.

opciók webhelyek

Ha tolakodó vagy félrevezető értesítéseket tartalmazó webhelyeken böngészik, a Chrome automatikusan letiltja az értesítéseket, és javasolja ezen értesítések tartós letiltását. Amikor inkognitómódban böngészik, nem kap értesítéseket. Értesítések engedélyezése vagy letiltása minden webhely esetében Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot.

opciók webhelyek

A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Beállítások lehetőségre. Kattintson az Értesítések elemre.

opciók webhelyek

Válassza ki, hogy letiltani vagy engedélyezni szeretné az értesítéseket: Az összes engedélyezése vagy letiltása: Kapcsolja be vagy ki A webhelyek rákérdezhetnek, hogy küldjenek-e Önnek értesítéseket beállítást. Adja meg a webhelyet, majd kattintson a Hozzáadás gombra. Halkabb értesítések engedélyezése: Engedélyezze a webhelyek számára értesítések küldését, majd kapcsolja be a Halkabb üzenetküldés használata letiltja az értesítéseket, hogy ne zavarják meg Önt beállítást.

opciók webhelyek

Ha valamely webhely több értesítését is figyelmen kívül hagyja, vagy ha más felhasználók általában nem opciók webhelyek a webhelytől származó értesítéseket, akkor nem kap többé értesítéseket a szóban forgó webhelytől.